Annika Ismarker anställd som projektledare för Friluftslivets år!

9 mars, 2020

Pressmeddelande 9 mars 2020

 

Idag börjar Annika Ismarker sin tjänst på Svenskt Friluftsliv som projektledare för Friluftslivets år 2021.

Annika har sedan april 2019 arbetat som projektledare och konsult på Pernod Ricard. Tidigare har hon också arbetat som marknadschef på Sveriges Aktiesparares Riksförbund.

I rollen som projektledare för Friluftslivets år har hon som uppdrag att under 2020 förbereda projektet, under 2021 sätta projektet i sjön och under 2022 följa upp projektet. Friluftslivets år är ett gemensamt projekt mellan Naturvårdsverket och Svenskt Friluftsliv där syftet är att öka medvetenheten om friluftslivets värde och att få fler att pröva på friluftsliv.

–  Friluftslivets år genomförs i samverkan mellan 150 organisationer under ett helt år och då har det varit viktigt för oss att hitta en person som har bred erfarenhet av projektledning. Det tycker vi Annika Ismarker har och vi ser med tillförsikt fram emot ett kreativt år där friluftsliv verkligen får stå i centrum, säger Ulf Silvander generalsekreterare på Svenskt Friluftsliv.

–  Det känns oerhört spännande att få projektleda denna viktiga satsning och jag har ett stort privat intresse för friluftsliv. Att få vara med att påverka att fler personer upptäcker det fantastiska med friluftsliv och den frihet och glädje som det ger, känns väldigt roligt. Jag ser fram emot att få samarbeta med alla tänkbara organisationer, företag och personer och är tacksam till Svenskt Friluftsliv för att jag har fått förtroendet att förvalta detta uppdrag, säger Annika Ismarker, projektledare för Friluftslivets år.

 

För ytterligare kontakt:
Ulf Silvander, generalsekreterare Svenskt Friluftsliv
Mobil: 070-433 51 47, ulf.silvander@svensktfriluftsliv.se
Vill du nå Annika Ismarker – mail: annika.ismarker@svensktfriluftsliv.se
mobil: 0708-575729

Läs pressmeddelandet i pdf här.

Medlemsorganisationer