Tre filmer om Sveriges nationalparker

19 maj, 2017

Nationalparkerna är vårt gemensamma arv som ska tas om hand på bästa sätt för oss och för kommande generationer. För att inspirera och informera har Naturvårdsverket gjort tre filmer om våra nationalparker. Läs mer och se även filmerna där på www.sverigesnationalparker.se

Från trolska bokskogar i söder till vidsträckta fjäll i norr, upplev Sveriges nationalparker genom de här filmerna. Dela dem gärna med vänner och bekanta i sociala media. Varmt välkommen till det bästa av Sveriges natur, önskar vi som jobbar med Sveriges nationalparker.

Välkommen till Sveriges nationalparker

Filmen berättar om Sveriges nationalparker, vad du som besökare kan uppleva och var du kan hitta mer information inför ditt besök.

En annorlunda weekend i Sverige nationalparker

Den här filmen berättat om de aktiviteter som finns i flera av Sveriges nationalparker, och gemenskapen man kan uppleva med vänner och bekanta i naturen.  Det är inte svårt att komma ut och aktivera sig! På Sverigesnationalparker.se planerar du enkelt ditt besök.

 

Upptäck mer av Sveriges nationalparker

Den här filmen berättar om den inspirerande naturen, du som vill ut i naturen hittar Sveriges mest sevärda naturupplevelser på Sverigesnationalparker.se.

 

Medlemsorganisationer