Kontakt

Kul att du vill kontakta oss! Här hittar du kontaktuppgifter till oss på Svenskt Friluftsliv. Söker du någon i styrelsen, fördelningskommittén eller någon av våra experter, finner du uppgifter om dem i högermenyn.

Josefin Åhrman

Josefine Åhrman
Generalsekreterare
josefine.ahrman(at)svensktfriluftsliv.se

Mobil: 073-667 78 87

 

Josefine har det överipande ansvaret för Svenskt Friluftsliv. Hon är organisationens talesperson, administrerar styrelsearbetet samt har kontakt med politiken och andra aktörer i samverkan. En erfaren ledare och en klippa på padel.

Elisabeth Rytterlund

Elisabeth Rytterström
Controller
elisabeth.rytterstrom(at)svensktfriluftsliv.se
Mobil: 070-360 84 86

Elisabeth hanterar allt kring bidrag och är vår representant i olika nordiska och internationella samarbeten. Drottningen över siffor och geografi.

Sanna Ameln

Sanna Ameln
Projektledare
sanna.ameln(at)svensktfriluftsliv.se

Mobil: 070-646 26 56

Sanna driver våra olika projekt och jobbar med verksamhetsutveckling. Ibland rycker hon in på IT-supporten. En riktig stugsittare med päls.

Johan Faskunger

Johan Faskunger
Sakkunnig
johan.faskunger(at)svensktfriluftsliv.se

Mobil: 070-272 33 99

Johan är expert på fysisk aktivitet och folkhälsa, men hos oss är han expert i allt. Han skriver rapporter, sammanfattar forskning och håller föredrag. Han lever som han lär och cyklar oftast till jobbet.

Mathias Helge Mellgren

Mathias Mellgren Helge
Ansvarig kommunikation och påverkan
mathias.mellgren(at)svensktfriluftsliv.se
Mobil: 070-602 08 19

Mathias har övergripande ansvar för kommunikation och för att driva dialog med politiker, myndigheter och medlemmar för att lyfta frågor som vi brinner för. När han inte är på jobbet tillbringar han helst sin tid i tält.

Paola Wallner

Paola Wallner
Administrativ assistent
paola.wallner(at)svensktfriluftsliv.se

Mobil: 070 – 669 36 77

Paola ansvarar för en stor del av administrationen – inköp, bokningar, remisshantering och framför allt struktur. Paola håller också löpande dialog med våra medlemsorganisationer. En riktig naturnjutare med hälsa och mindfulness som hobby.

Elin Bäck

Elin Bäck
Sociala medier 
elin(at)esbdesign.se

Elin tar hand om våra sociala medier och rycker ibland in för uppdatering av vår hemsida. På fritiden spenderar hon mycket tid i skogen med sina hundar. 

 


Postadress och besöksadress:
Svenskt Friluftsliv
Johannesfredsvägen 7
168 69 Bromma

E-post: info@svensktfriluftsliv.se