Kontakt

Kul att du vill kontakta oss! Här hittar du kontaktuppgifter till oss på Svenskt Friluftsliv. Söker du någon i styrelsen, fördelningskommittén eller någon av våra experter, finner du uppgifter om dem i högermenyn.

Josefine Åhrman
Generalsekreterare
josefine.ahrman@svensktfriluftsliv.se

Mobil: 073-667 78 87

 

Josefine har det överipande ansvaret för Svenskt Friluftsliv. Hon är organisationens talesperson, administrerar styrelsearbetet samt har kontakt med politiken och andra aktörer i samverkan. En erfaren ledare och en klippa på padel.

Dina Evenéus
Ansvar för PR & Kommunikation
dina.eveneus@svensktfriluftsliv.se
Mobil: 072-011 61 23

 

Dina ansvar för text, färg och form på kansliet. Klättrar helst ute – men även inomhus. Har rötterna i statsvetenskap och är en konstnär ut i fingertopparna.

Elisabeth Rytterström
Controller
elisabeth.rytterstrom@svensktfriluftsliv.se
Mobil: 070-360 84 86

 

 

Elisabeth hanterar allt kring bidrag och är vår representant i olika nordiska och internationella samarbeten. Drottningen över siffor och geografi.

Sanna Ameln
Projektledare
sanna.ameln@svensktfriluftsliv.se

Mobil: 070-646 26 56

 

Sanna driver våra olika projekt och jobbar med verksamhetsutveckling. Ibland rycker hon in på IT-supporten. En riktig stugsittare med päls.

Johan Faskunger
Sakkunnig
johan.faskunger@svensktfriluftsliv.se

Mobil: 070-272 33 99

 

Johan är expert på fysisk aktivitet och folkhälsa, men hos oss är han expert i allt. Han skriver rapporter, sammanfattar forskning och håller föredrag. Han lever som han lär och cyklar oftast till jobbet.

 


Postadress och besöksadress:
Svenskt Friluftsliv
Johannesfredsvägen 7
168 69 Bromma

E-post: info@svensktfriluftsliv.se