Natt i naturen

Den 2 september bjuder vi tillsammans med våra nordiska grannländer in till Natt i Naturen – en chans att sova ute under samma himmel. I vindskydd, hammock, tält eller under stjärnorna. Eller varför inte på balkongen eller i studsmattan? Oavsett var natten tillbringas ute så skapas stora upplevelser och starka minnen.

Lördagen 2 september - eller vilken natt du vill under sommaren

Att sova ute kan vara så mycket, från en tältnatt i fjällen till en natt i hängmatta runt knuten. Nu bjuds alla invånare i Sverige, Norge, Danmark och Finland in att sova ute under samma himmel, som en hyllning till vår gemensamma nordiska friluftstradition. Sov ute med oss lördagsnatten den 2 september – eller vilken natt du vill i sommar. Tagga #nattinaturen – och sov gott!

Tagga #nattinaturen och vinn friluftsgrejer

Tagga dina finaste bilder med #nattinaturen så har du chansen att vinna presentkort från Revolution Race att köpa friluftsgrejer för! Tävlingen pågår till och med 3 september.

Ladda ner Sova ute-guiden

Med några enkla tips blir övernattningen både enklare och mer njutbar. Friluftsfrämjandet har skapat en guide med tips på allt från rätt packning till smarriga recept som är lätta att laga ute.

Länkar

Projektet drivs i samarbete mellan: