Administrativ assistent Svenskt Friluftsliv

Är du en person som tycker om att vara spindeln i nätet och söker en roll där service, samverkan och en positiv inställning är viktigt? Då kanske det är dig vi letar efter! Vi söker nämligen en driven, noggrann och kreativ administrativ assistent som vill vara med och utveckla friluftslivet i Sverige.

 

Svenskt Friluftsliv verkar för att skapa de bästa förutsättningarna för friluftslivet i Sverige. Som en av Sveriges största folkrörelser är vi friluftslivets talesperson och företräder 27 ideella friluftsorganisationer, som tillsammans har närmare 1,8 miljoner medlemskap.

Friluftslivet är en rörelse som tar ett betydande samhällsansvar. Vi förbättrar folkhälsan, stärker samhällsekonomin med målet att fler människor ska ha möjlighet att utöva ett aktivt friluftsliv.

Om rollen

Rollen som administrativ assistent innebär att du ska stödja kansliet i diverse administrativa arbetsuppgifter såsom kontakt med medlemsorganisationer, vara behjälplig i hanteringen av ansökningar, hantera bokningar, stödja pågående projekt och insamling av underlag. Du kommer ha en mycket varierande roll där du får möjlighet att utvecklas och driva organisationen framåt. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som administrativ assistent, meriterat om du har tidigare erfarenhet inom civilsamhället. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i nära samarbete med kollegor. Du har gärna ett eller några års erfarenhet av serviceyrken och är snabblärd när det gäller system. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi värdesätter också att du har ett starkt driv, är lösningsorienterad, noggrann och har ett öga för detaljer.

För att lyckas i rollen krävs: 

  • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska
  • Erfarenhet av bred samverkan
  • Förståelse för civilsamhällets villkor och logiker, erfarenhet är meriterande
  • Ett brett samhällsintresse
  • Relevant utbildning

Om arbetsplatsen

Svenskt Friluftsliv är en ideell organisation och vi bedriver verksamheten från vårt kansli som ligger i Johannesfred, Bromma. Vi tillämpar hybridarbete. Vi är ett tight team på fyra personer, med stöttning från externa konsulter inom några specifika områden. Våra huvudsakliga arbetsområden är i nätverk med andra friluftsaktörer, i egna och andras projekt, vår verksamhetsplanering och interna styrning, kommunikation och påverkan samt inhämtning av fakta från forskning. Vi har också ett myndighetsuppdrag som innebär att fördela statliga medel till friluftsorganisationer.


Uppdraget startas snarast och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag: 5 november

Skicka din ansökan till: rekrytering@svensktfriluftsliv.se

Märk din ansökan med: administrativ assistent 2310

För mer information om tjänsten:

Josefine Åhrman, generalsekreterare

073-667 78 87

Josefine.ahrman@svensktfriluftsliv.se