Paola Wallner är ny medarbetare på Svenskt Friluftsliv

Paola Wallner

Vi är glada att välkomna Paola Wallner som vår nya administrativa assistent!
Paola är utbildad inom hälsopromotion, hälsopsykologi, arbetsmiljö och stresshantering, och har ett stort intresse för friluftsliv, folkhälsa och hållbarhet.

Paola Wallner är 36 år och har tidigare haft olika samordnande roller i sitt arbete med marknadsföring och sociala medier, och ska stödja kansliet med administrativa arbetsuppgifter såsom kontakt med medlemsorganisationer, ansökan för statsanslaget, projektstöd, bokningar och researchinsamling.

– Jag älskar att strukturera och samordna projekt, så det här jobbet känns roligt för mig. Jag ser detta som en chans att arbeta i en verksamhet som bidrar med nytta till människor och samhälle, säger Paola Wallner.

På fritiden går hon gärna på skogspromenad med hunden, men gillar också löpning, skidåkning, yoga och läsning. Hon är ideellt engagerad i en trans- och tjejjour som stöttar unga, och är sugen på att testa vandring som ny friluftssysselsättning.

– Paola är en öppen och social person med hög administrativ förmåga samt en stark känsla för service. Dessutom är hon van att koordinera olika projekt i dialog med många olika människor, vilket kommer vara till stor nytta för oss på kansliet, säger Josefine Åhrman, generalsekreterare.

Paola Wallner börjar på Svenskt Friluftsliv den 1 december.