Sofia Sandgren nationell projektledare för fritidskortet

Sofia Sandgren börjar 1 juli som nationell projektledare för implementeringen av fritidskortet. Sofia är nyutexaminerad folkhälsovetare och har tidigare jobbat som projektsamordnare i Sala kommun med att bygga upp en seniorskola för äldre. På sin fritid tycker hon om att vara ute i skogen, åka motorcykel och är även tränare i friidrott. Hon kommer att arbeta med att projektleda implementeringen av fritidskortet så att barn och unga kan del av friluftsrörelsens breda aktivitetsutbud.

 

-”Jag ser fram emot att komma igång med arbetet och ska börja med att identifiera de utmaningar som finns och kika på hur medlemsorganisationerna ska implementera fritidskortet i sina organisationer.” säger Sofia Sandgren.

 

-”Vi har jobbat länge med att få fritidskortet att bli verklighet och det dags för oss att gå in i nästa fas. Vi är glada att Sofia stärker upp vårt kansli och att hon nu kan komma igång med det viktiga arbetet med att förbereda friluftsrörelsen för att kunna ta emot barn och unga som vill använda fritidskortet.” Säger Josefine Åhrman, generalsekreterare Svenskt Friluftsliv