Vi startar podd

Poddbild

Svenskt Friluftsliv ger sig in i poddvärlden. I Outdoor & Friluftsliv med Åhrman och Mellgren diskuteras aktuella frågor och teman kopplade till friluftsliv och utomhusvistelse med inbjudna gäster.

I podden Outdoor & Friluftsliv med Åhrman och Mellgren diskuteras aktuella frågor och teman kopplade till friluftsliv och utomhusvistelse med inbjudna gäster.

 

 

-”Att starta en podd för friluftslivet är något jag tänkt på länge och nu är vi äntligen är vi igång. Genom podden vill vi på ett lättsamt sätt nå ut med kunskap och lyfta aktuella frågor.” säger Josefin Åhrman, generalsekreterare på Svenskt Friluftsliv.

 

 

Programledare är Josefin Åhrman, generalsekreterare och Mathias Mellgren Helge, kommunikations och påverkansansvarig på Svenskt Friluftsliv.

 

 

Avsnitt 1 – Rutiga skjortor trendar, we like!

Natur- och friluftslivsbilder på sociala plattformar är något vi dagligen matas med, men varför vill vi så gärna associera oss med natur och friluftsliv? Det försöker vi ta reda på tillsammans med Peter Fredman, professor i turistvetenskap. Är detta en trend som kommer hålla i sig? Vad är det som gör att vi mår så bra av friluftsliv? Varför vill så många associera sig med friluftslivet?

Gäst är Peter Fredman som är professor i turismvetenskap vid Mittuniversitetet och har forskat om turism i över 25 år.

 

 

Lyssna på podden här: Podcast – Svenskt Friluftsliv